Welkom

Nautical Service Int. is gespecialiseerd in onderwaterwerkzaamheden en maritieme dienstverlening in Europa. Het bedrijf is operationeel in de binnenwateren en op zee en verleent een 24-uurs service.

De werkzaamheden worden onderwater en bovenwater uitgevoerd en zijn ten behoeve van de civiele onderwaterbouw, waterbouw, berging, scheepvaart, constructie en maritieme werken. Hierbij worden gekwalificeerde en gecertificeerde mensen en materieel ingezet zoals duikers, lassers, monteurs, werkschepen, kranen, pompen etc.

Daarnaast heeft ook de onderwater robot zijn intrede gedaan binnen ons bedrijf, wat de stap naar de toekomst in gang heeft gezet.

Voor informatie stuurt u een mail naar info@nsibv.com of vult u dit formulier in.

 

 

 

 

Sinds 1 januari 2022 heeft Nautical Service Int. B.V. een nieuw logo.
Dit onder meer vanwege de aanstaande vloot uitbreiding, de verhuizing van afgelopen jaar en het marktsegment wat zich ook buiten duikwerkzaamheden uitbreidt.
Maar zeker ook een verfrissing en verjonging die na dertig jaar een nieuw elan en uitstraling brengt.
Zoals U ziet zijn de water vormen ook een belangrijk onderdeel in het nieuwe Logo, dit om de watergebonden activiteiten van ons bedrijf extra te benadrukken.
 
De service en inzet zoals U van ons gewend bent veranderd niet, de naam Nautical Service Int. B.V. blijft ook in de toekomst U vertrouwde partner.